Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Alarmy-kamery

Bezpečnostné systémy - naša ponuka

Alarmy

GSM drôtové aj bezdrôtové alarmy pre zabezpečenie Vášho domu, bytu, firmy,... 

 

Elektronické zabezpečovacie systémy

Elektronické zabezpečovacie systémy (EZS) slúžia na ochranu pred nepovolaným vniknutím do objektu. Prípadné narušenie objektu signalizuje akusticky a opticky priamo na mieste za účelom upozorniť narušiteľa a odradiť ho, alebo odosielať informáciu o narušení vzdialenému majiteľovi objektu, prípadne strážnej službe na PCO (pult centralizovanej ochrany).

 

Dorozumievacie a prístupové systémy

V súčasnej dobe sa už čoraz častejšie stretávame pri vstupoch do objektov s dorozumievacími a prístupovými systémami, ktoré nahradili zvončeky. U nás si môžete vybrať z ponuky moderných dorozumievacích zariadení so zaujímavými funkciami pre pohodlné a elegantné vybavenie prístupu pri vchode.

 

Kamerové systémy

Kamerové systémy sa stále viac stávajú nevyhnutnou súčasťou vybavenia obchodných domov, hotelov, verejných inštitúcií, letísk, priemyselných podnikov, zábavných a športových zariadení a všade tam, kde je potrebné zabezpečiť efektívne stráženie, monitorovanie a vyhodnocovanie udalostí v reálnom čase alebo z archivácie.

 

Automatické brány

Všetky brány a dvere sa dajú osadiť automatickými pohonmi, ktoré možno ovládať diaľkovými ovládačmi, kľúčovými spínačmi, kódovou klávesnicou  alebo napríklad aj mobilným telefónom a rôznymi vybaveniami od týchto svetových výrobcov automatických pohonov. Samozrejmosťou je aj naprogramovanie automatického otvárania a zatvárania na Vami zadaný čas. V prípade použitia automatického pohonu nemožno v žiadnom prípade bránu ručne otvoriť – odpadá tak použitie rôznych zámkov a pod. Pri výpadku elektrického prúdu možno bránu prepnúť do manuálneho ručného otvárania a potom ju ľahko otvárať a zatvárať ručne.