Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

O nás

Naša spoločnosť je jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich firiem pôsobiacich v oblasti informačných technológií na slovenskom trhu. Najvýznamnejším zameraním je predaj a servis výpočtovej techniky, distribúcia počítačov a ich komponentov, audio, video a foto zariadení, inštalácia počítačových sietí, internetu, inštalácia a oprava alarmov a kamerových systémov, reklamná činnosť. S ohľadom na firemnú filozofiu nielen predávať, ale samozrejme poskytovať aj služby spojené s predajom, máme vyškolených technikov, ktorí Vám radi poskytnú technickú podporu. Sídlo spoločnosti je v Nitre, pobočky servisných oddelení máme v Bratislave a v Seredi. Predaj podporujeme nielen školeniami, snahou o dobrú informovanosť zákazníka a rôznymi zvýhodneniami, ale k samozrejmosti patrí vynikajúca logistika zabezpečujúca pravidelný prísun tovaru a aj vyškolené reklamačné a technické oddelenie pre prípadné reklamácie.

Vzhľadom na možnosti slovenského IT trhu, ktorý je malý v porovnaní so západnými krajinami, ale napriek tomu sa vyvíja, je konkurenčný tlak veľmi silný, najmä zo strany zahraničných nadnárodných spoločností. Pravdou je, že cena na slovenskom trhu hrá stále podstatnú úlohu, ale je čoraz viac zákazníkov, ktorí majú záujem o špičkové technológie a riešenia. Môžeme sa pochváliť veľmi dobrými skúsenosťami v predaji počítačov, tlačiarní, navrhovaním a inštaláciou počítačových sietí a internetu. Naše rozsiahle skúsenosti zo systémovej integrácie predstavujú pre Vás výraznú konkurenčnú výhodu. Stará múdrosť hovorí, že za chyby sa platí. A v oblasti informačných technológii sa za ne platí desaťnásobne. My však vieme eliminovať úskalia, nebezpečenstvá a riziká pri budovaní kvalitných informačných systémov.

Tešíme sa na spoluprácu s Vami a pevne veríme, že si každý návštevník nájde na našej stránke to, čo hľadá, prípadne nás priamo kontaktujte.

Kolektív spoločnosti Venron Vám praje príjemný a úspešný deň.